szerző:
hvg.hu

A színésznőt a magánéleti kötelezettségei Londonba szólítják, így kiadó lett a torontói ingatlana.

Mintha egy örökkévalósággal ezelőtt történt volna, de az az igazság, hogy mielőtt Harry herceg menyasszonya lett, Meghan Markle vérbeli kaliforniai színésznő volt, aki az elmúlt években épp Torontóban forgatott egy sorozatot, és ezért itt is lakott. Egészen mostanáig. A nemrég bejelentett eljegyzés ugyanis költözéssel is jár, a kanadai háza így eladó lett.

A Globe and Mail szerint a három hálószobás, két fürdőszobás nagyon barátságosnak tűnő házat 1 395 000 (nagyjából 380 millió forintért) dollárért árulják. A hirdetés pár napja jelent meg, és már rengeteg a jelentkező. A lap által megkérdezett ingatlanos szerint különös vonzerőt jelenthet, hogy a házban Harry herceg is használta a WC-t.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!