szerző:
hvg.hu

Elárultak, mire költik a megnyert millióikat.

Az Ázsia Expressz nyertes párosa Berki Krisztián és Ambrus Attila úgy döntött, a TV2-es vetélkedőn elnyert milliós nagyságrendű nyereményüket szétosztják a többi versenyző között. Nekiik egy peták nem marad.

Mindezt Berki Krisztián árulta el a 24.hu-nak. A Fem 3 műsorvezetőjének egyébként két hétig tartott megszoknia, hogy pénz nélkül kénytelen elboldogulni. Itthon minimum egymillió forinttal a zsebében közlekedik, és ha bárminemű problémája akad, pénzzel intézi. Vietnamban viszont legtöbbször kápé nélkül kellett létezniük. Az anyagi problémák után – elmondása szerint - az éhezést volt a legnehezebb elviselnie.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
- csunderlik - Kult

Menjünk vissza Ázsiába – Megnéztük az Ázsia Expresszt

Valaha Kőrösi Csoma Sándor, Benyovszky Móric és Vámbéry Ármin voltak a magyar nép ázsiai követei, most meg azt kell látnunk, hogy bermudagatyás és forrónacis celebritásaink térképpel a kezükben a legbalkánibb nívón magyaráznak értetlen ázsiai sofőröknek és eladóknak.