szerző:
hvg.hu

Sandwell egy település az Egyesült Királyságban, Coventrytől nem messze és van ott egy Bell End nevű utca. Ez még nem lenne hír, de.

De az igen, hogy az angol szlengben a bellend makkot jelent, vagyis a pénisz elülső részét, ami nem tetszik a helyieknek. A lakók most petíciót indították, a céljuk, hogy átnevezzék az utcát. Egy 2014-es listán a Bell End utca a negyedik legvisszataszítóbb utcanév lett egy tizenötös listán.

David Hossel, a helyi tanács tagja azt mondta: „Ha ez egy olyan téma, ami megosztja a lakosokat, arra kérem őket, továbbítsák a petíciójukat a tanács elé” – mondta.

 

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

(Sky)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!