szerző:
hvg.hu

Három profi játékos 100 kölök ellen - ez a meccs zajlott le nemrég Japánban. A látvány önmagáért beszél, ahogy a három felnőtt között örvénylenek a kicsik, és akkor még a kapusfelhozatalt nem is említettük. Ahogy a 9gag egyik kommentelője megjegyezte: az a jó öreg 10-30-30-30-as felállás.

Bár az eredményről nincs számszerű hír - nem is számított talán -, elképzelhető, hogy ez a magyar válogatott sikeressége felé vezető út.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!