szerző:
hvg.hu

A hétszeres világbajnok pilóta ma lett 49 éves. Állapotáról keveset tudunk.

A német Forma 1-es sztár bő négy éve, 2013. december 29-én a délelőtti órákban a franciaországi Méribelben síelés közben súlyos balesetet szenvedett. Két műtét után mesterséges kómában tartották, majd 170 nappal a balesete után, 2014. június 16-án, bejelentették, hogy Schumacher felébredt a kómából, és elhagyhatta a grenoble-i kórházat.

Átszállították a svájci Lausanne-ba, ahol a helyi egyetemi kórházban folytatódik a rehabilitációja. Jelenleg svájci otthonában lábadozik, ám állapotáról tulajdonképpen semmilyen információ nem szivárgott ki.

A mai napon a Forma-1, a Ferrari és a Mercedes is felköszöntötte:


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!