szerző:
hvg.hu

A kiadványok fókuszában természetesen a szexuális zaklatási ügyek állnak majd.

McGowan az egyik első színésznő volt, aki a szexuális zaklatási ügyek kirobbanása után előállt saját történetével.

Később is a #metoo-ügy egyik leghangosabb szószólója maradt, decemberben Meryl Streeppel keveredett konfliktusba: "színésznők, akik korábban boldogan dolgoztak a Disznószörnynek, most feketét akarnak viselni a Golden Globe-gálán, csendes tiltakozásuk jeléül. Épp a hallgatásotok a probléma! Simán elfogadjátok a kamudíjakat, és semmit sem tesztek a változásért. Megvetem a képmutatásotokat." – írta a Twitteren. Bejegyzésére Streep nyílt levélben válaszolt.

McGowan most Citizen Rose címmel készített dokumentumfilm-sorozatot, melynek ő maga a főszereplője. A széria az EOnline-on debütál január 30-án, a további részeket tavasszal mutatják be, írja a Mashable.

Ezzel párhuzamosan, ugyancsak január 30-án jön ki a színésznő Brave (Bátor) című önéletrajzi könyve.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!