szerző:
hvg.hu

Modell szeretett volna lenni, ezért kamaszlányként betegesen éheztetett magát. Álma azonban akkor vált valóra, amikor meghízott. Maggie Green az Instán mesélte el történetét, amit egy fotópárral is illusztrált.

A bal oldalon látható fotó két éve készült, a másik nemrég. Szemmel látható a különbség, de mint Maggie írja, ez csak a fizikai változást mutatja, azt, ami a lelkében lejátszódott, nem.

16 évesen határozta el, hogy minden áron modell lesz, úgy vélte, az segíti elő a karrierjét, hogy szigorú, önkínzó diétára fogta magát, szinte semmit nem evett, és edzett. Az ügynökségének semmi nem volt elég, azt sulykolta, hogy még többet fogyjon. Boldogtalan volt, megszakadtak a kapcsolatai, állandóan a testsúlyát és a méreteit vizsgálta. Végül teljesen ráment az egészsége erre az őrületre, a szülei nyomására ment el orvoshoz, ahol azonnal megálljt parancsoltak a diétának.

Azóta felszedett vagy 15 kilót, pontosan nem is tudja mennyit, mert már nem méri. Kiegyensúlyozott lett, boldog, egészséges – és keresett modell. (Itt nézegethet fotókat róla.)

Maggie Greene (@maggieisgreene) által megosztott bejegyzés,

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!