szerző:
hvg.hu

A sokat látott rendőrök is megdöbbentek azon, amit egy menekülő gyerek bejelentése után találtak.

Egy házaspár összesen 13 gyerekét tartotta láncra verve a házukban, a kaliforniai Perrisben, valószínűleg már évek óta – írta a BBC. A gyerekeik közül a legfiatalabb mindössze kétéves, heten pedig már felnőttek, a legidősebb 29 éves.

A rendőrséget az egyik gyerek értesítette, aki meg tudott szökni. Amikor a rendőrök kiérkeztek a házhoz, a gyerekeket láncra verve találták. A legtöbbeket éheztették a szüleik. Mind a 13 testvért kórházba vitték, az állapotuk mostanra már stabilizálódott. Azt viszont egyelőre nem árulták el a nyomozók, hogy melyikük pontosan mennyi ideje volt fogságban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!