szerző:
hvg.hu

Kent Solheim és barátnője, Carine annak idején megegyeztek: születendő gyermeküknek mindketten választhatnak egy-egy keresztnevet.

Az anyuka a Sofie mellett döntött, az apuka ennél sokkal messzebbre ment. Az ő választása az lett: YNWA. Igen, ezek a Liverpool FC himnuszának, a You’ll Never Walk Alone-nak a kezdőbetűi. 

A norvég férfi, aki világ életében Liverpool-drukker volt, elismerte, hogy a párja eleinte nem volt oda az ötletért – több családtagnak és barátnak is felszaladt a szemöldöke –, végül azonban sikerült meggyőznie.

Kiejtve a név úgy hangzik: "unva", ez pedig már nem is olyan furcsa a norvég fülnek.

A most 29 éves Solheim mindössze három hónapos volt, amikor megkapta első Liverpool-mezét, a családi tradíció pedig fennmarad: hamarosan YNWA Sofiét is meghozza a posta.

Bár imádja a vörösöket, arra még sosem volt lehetősége a férfinak, hogy megnézzen egy meccset az Anfield Roadon. Ez élete nagy álma.

(Liverpool Echo)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!