szerző:
hvg.hu

Meghatározták, mit és mennyit ehet a kislányukat kihordó nő, előírták, milyen gyógyszereket szedhet, milyen kozmetikumokat használhat, de még azt is kikötötték, milyen olajjal masszíroztathat.

A főceleb házaspár mindent elkövetett, hogy tökéletes gyereket kapjanak a velük szerződő béranyától, ezért szerződésben írták elő neki, mit ehet és tehet a terhessége alatt, illetve mit nem.

Kim Kardashian és Kanye West múlt héten jelentették be, hogy megszületett harmadik gyermekük, akinek a Chicago West nevet adták. A kislányt béranya hordta ki, az indoklás szerint azért, mert Kim Kardashian mindkét terhessége alatt komplikációk léptek fel.

A béranyának kétszer is meg kellett gondolnia, milyen ételt vesz a szájába, ha nem akart szerződésszegést elkövetni.

A Radar Online állítja: látták a szerződést, amit tavaly márciusban írattak alá a béranyával. A dokumentum komplett listát tartalmazott a fogyasztható és a tiltott élelmiszerekről, valamint a házaspár egyéb követeléseiről.

A béranyának összesen 68 ezer dollárt fizettek. Ezért cserébe a terhessége idején nem ehetett penészes lágy sajtokat, így camembert, kék sajtot és gorgonzolát sem. Tiltott volt a nyers és a lágy tojás, a nyers hús, a hotdog, a máj, az élő kultúrát tartalmazó élelmiszerek a joghurt kivételével, a mogyoró, a nem pasztőrizált tejtermékek és minden, ami A-vitamint tartalmazott. Alapos mosás nélkül semmilyen zöldséget, gyümölcsöt nem ehetett a kismama.

A hal is tiltólistás volt a tonhal kivételével, bár utóbbiból is megszabták, mennyit lehet egy hét alatt fogyasztani abból. A füstölt lazacot is elfelejthette egy időre a béranya, valamint vissza kellett fognia a koffeinfogyasztást.

Nem vehetett forró fürdőt, nem mehetett szaunába, és nem használhatott kemikáliákat tartalmazó készítményeket. Masszíroztatni szabad volt, de kizárólag azzal a mandulaolajjal, amit Kardashianék megengedtek neki. Manikűröztetni, pedikűröztetni csak úgy mehetett, ha maszkot viselt közben. Fogfehérítésre nem mehetett, szoláriumba sem járhatott.

A gyógyszerek közül az ibuprofent és naproxent tartalmazó készítmények voltak kerülendőek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!