szerző:
hvg.hu

A médiasztár egy interjúban válaszolt a sokakat érdeklő kérdésre.

Az a "labda", hogy Oprah Winfrey elnökjelölt legyen 2020-ban, Donald Trump ellenében, azóta "pattog", amióta a tévésztár elmondta azt a nagy hatású beszédet a Golden Globe-on, amiről és aminek szűkebb-tágabb kontextusáról mi is írtunk, és aminek nyomán beindult a közösségi térben az #Oprah2020 mém/hesteg/mozgalom/mondás/felhívás/stb.

Ráadásul Oprah közvetlen környezetéből is érkeztek olyan jelzések, hogy nem állna távol tőle ez a szerep.

Winfrey – aki egyébként már korábban, egészen pontosan tavaly decemberben, a Hollywood Reporternek adott interjúban is beszélt arról, hogy sosem indulna közhivatalért – most az InStyle magazinnak adott interjúban hűtötte le (egyelőre) a kedélyeket.

Eddig igen magabiztosnak és biztonságban éreztem magam azzal, hogy tudom, mi az, amit képes vagyok megtenni, és hogy mi az, amit nem. Ez (mármint az elnökjelöltség – a szerk.) olyasvalami, ami nem érdekel engem. Egyszerűen nincs a DNS-emben.

– nyilatkozta.

(via Mashable)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!