szerző:
hvg.hu

Egy michigani házaspárnak áprilisban születik meg a 14. gyereke, és nagyon bíznak benne, hogy a baba kislány lesz, ugyanis most 13 fiút nevelnek.

Jay és Kateri Schwandt szerint van egy szám, amely fölött már nem oszt, nem szoroz, hogy az embernek hány gyereke is van. Az érkező tizenhatodik családtag nem gyarapítja tovább az anyagi és a logisztikai problémákat sem, az anya szerint, ha már van három gyereked, akkor a tizennegyedik baba nem nehezíti meg jobban a szülők dolgát. „Kicsit több a káosz, nagyobb a hangzavar. Semmi olyan, amihez már ne szoktunk volna hozzá” – fogalmaz Schwandt.

Az anya – aki maga is 13 testvérrel büszkélkedhet – a helyi tévének elmondta, hogy férjével úgy döntöttek, nem fogják előre megtudakolni a születendő gyerek nemét. Úgy tervezik, hogy utoljára vállalnak gyereket.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!