szerző:
hvg.hu

A tanulság: érdemes pontosan megnézni, milyen jegyet vásárolunk.

Duncan Robb 30 fontért vásárolt jegyet Belfastba. Azt gondolta, jó üzletet kötött, jó áron vett koncertjegyet. Ráadásul meg is volt ezzel a karácsonyi ajándék magának és a párjának.

Csakhogy.

Nem nézte meg jól, hogy a jegyen az szerepelt: Red Hot Chilli Pipers. Ami pedig nem egy rockzenekar, főleg nem AZ a rockzenekar, hanem egy feldolgozásokat játszó skótduda-együttes.

Akkor jöttek rá, hogy gond van, amikor utánanéztek, ki lesz a Chili előzenekara – és nem találtak semmit. Mindenesetre elutaztak Belfastba.

Ők azok:

(via)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!