szerző:
hvg.hu

Feltört autója hátsó ülésén találta meg a páratlan értékű Goffriller-csellóját Ophélie Gaillard a világhírű francia csellóművész.


Egy ismeretlen telefonáló hívása nyomán, a háza előtt parkoló autó hátsó ülésén találta meg az 1,3 millió euró értékű, 18. századi csellót - mondta az AFP-nek a világhírű csellóműveész. A jó állapotban lévő hangszert egy törött ablakon keresztül vette ki - mesélte Ophélie Gaillard, aki szavai szerint egy kétnapos rémálomból ébredt fel ezzel.
Ophélie Gaillard pénteken írta meg Facebook-oldalán, hogy amikor kilépett a Párizstól északra fekvő Pantinban lévő otthonából, valaki késsel megfenyegette és elvette hangszerét - amit egy banktól kapott kölcsön -, majd elviharzott vele.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!