szerző:
hvg.hu

A Lindt az elmaradt szponzorációs pénzeket kéri számon a szexuális zaklatásokba belebukó hollywoodi produceren.

Újabb perrel néz szembe Harvey Weinstein. A Lind & Sprüngli azzal vádolja a producer cégét, hogy 133 333 dollárral rövidítette meg. Ez az összeg az éves Golden Globe parti szponzorálásáért járt volna a csokigyárnak a Weinstein Companytől. A 2018-as buli viszont a Weinstein elleni szexuális zaklatási vádak miatt elmaradt.

A Lindt decemberben felvette a kapcsolatot a Weinstein Companyvel a pénz visszatérítése érdekében, és bár elhangzott egy ígéret erre, a pénz soha nem érkezett meg. A Lindt február elején ismét bejelentkezett, de ebből sem lett pénz, így maradt a per.

A Weinstein Company a producer ellen indított szexuális zaklatási perek miatt egyébként is összeomlott, és nagy eséllyel csődöt fog jelenteni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!