szerző:
hvg.hu

"Tökéletlen ember vagyok, és nem félek kimondani ezt", mondta Quincy Jones

A veterán zenei producer – akit leginkább a Michael Jacksonnal közös munka, vagy a We Are The World révén ismer a világ – két hete nyilatkozott a Vulture-nek. Többek közt azt mondta, hogy hogy 72 évesen Donald Trump lányával, Ivanka Trumppal randizott, hogy szerinte a Beatles tagjai voltak a világ legrosszabb zenészei, hogy a U2 már képtelen jó dalokat írni, és az is, hogy Marlon Brando „bármit megdugott”. "Bármit! Egy postaládát is. James Baldwint. Richard Pryort. Marvin Gaye-t" – egész pontosan ezt mondta Jones.

Jennifer Lee Pryor, a humorista özvegye ez utóbbi információt meg is erősítette – a TMZ-nek azt mondta, a barátaik tudtak a férje biszexualitásáról – Brando fia azonban tagadta azt.

Jones most kiadott egy nyilatkozatot, melyben elnézést kért kijelentéseiért. Azt mondja, hat lánya ültette le, hogy megbeszéljék az interjút, és hogy 85 éves korban sem megengedhetető, amiket mondott. Ugyan személyesen már elnézést kért sokaktól, ám mivel ő maga a publikus térben is létezik, úgy gondolja, fontos egy ilyen nyilvános bocsánatkérés is. Sajnálja azt is, hogy interjúja vihart kiváltó motívumiai éppen a rasszizmusról, szegénységről, egyenlőtlenségről, homofóbiáról szóló üzeneteit "mosták el".


(via NME)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!