szerző:
hvg.hu

Pjongcsangban szakítottak azzal a gyakorlattal, hogy a sportolóknak a versenyük napján adják át a megnyert érmeiket. Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor is pénteken kapta meg a csütörtökön megszerzett, történelmi aranyat.

Ahogy korábban megírtuk, a rövidpályás gyorskorcsolyázóknak Schmitt Pál lemondott köztársasági elnök, a Magyar Olimpiai Bizottság korábbi elnöke, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja akasztotta a nyakába az aranyérmet. Korábban ezt egyetlen magyar sportoló sem élhette át téli olimpiák történetében: Magyarországnak eddig az 1980-as játékokról elhozott jégtánc ezüst a legjobb eredménye.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!