szerző:
hvg.hu

Adam Rippon tudja, mivel hívhatja fel magára a figyelmet.

Oscar 2018
Ismét izgulhattunk magyar jelöltért a filmes világ legnagyobb eseményén, az Oscar-díjak átadóján, a sorozatban harmadik magyar siker azonban nem jött össze, Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása nem nyert. Mint azonban filmkritikus kollégánk írta, így is volt mit ünnepelni. Egyébként temérdek téma volt, amivel az Akadémia kezdhetett volna valamit, de a jubileumi díjkiosztó kreatívjai végül az álmosító biztonsági játékot választották. Összegyűjtöttünk ide mindent, amit a 2018-as Oscar-díjról tudni kell.
Friss cikkek a témában

Az amerikai műkorcsolyázó már a téli olimpián bebizonyította, hogy az önazonosság az egyik legnagyobb vonzereje. Mivel az Oscar-ceremónia egyik legnagyobb kérdése, hogy ki mit vesz fel, a döntés nem kis horderejű. Adam Rippon ennek megfelelően állt hozzá a feladathoz, és – minden bizonnyal az Oscar-gálák történetében először – egy BDSM kellékkel, egy bőrhámmal vonult fel a vörös szőnyegen. A siker elég hangos volt a Twitteren.

Adam Rippon egyébként bronzérmet nyert idén Pjongcsangban, ezzel ő lett az első nyíltan meleg férfi olimpikon, aki olimpiai érmes.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!