szerző:
hvg.hu

Csak az első ajtón lehetett volna felszállni, de ezt a külföldi férfiak nem tudták. Végül a megállóban maradtak, a csomagjaik viszont a trolin.

Leszállított a buszról, majd a megállóban hagyott egy trolibuszvezető három külföldi színes bőrű férfit Budapesten a múlt szombaton. Az egyik utas felháborodva mesélt az RTL Híradónak a történtekről.
A külföldiek rossz helyen szálltak fel a trolira, mint ahogy más utasok is, de a szemtanú szerint velük nem volt probléma. Végül a férfiak leszálltak, hogy első ajtón visszaszálljanak, de a sofőr elhajtott. Az utasok csomagja ráadásul a trolin maradt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!