szerző:
hvg.hu

Ő az a kislány, aki nemrég csodálattal nézte az ex-First Lady portréját.

Néhány hete számoltunk be róla, hogy leleplezték Barack és Michelle Obama portréját a Smithsonian Intézet részeként működő Nemzeti Portrégalériában.

Ben Hines is ellátogatott a múzeumba, és lőtt egy képet egy kétéves kislányról, aki megbabonázva áll Michelle Obama portréja előtt. A fotó pillanatok alatt végigszaladt a neten. "Olyan megható és felemelő volt, hogy ez a gyönyörű gyermek így nézi ezt az erőteljes, varázslatos portrét" - nyilatkozta később.

A kétéves Parker Curryt és édesanyját a volt First Lady később meghívta egy irodalátogatásra, ahol egy kedélyes beszélgetés után táncra perdültek a kislány kedvenc dalára:

"Parker, annyira örülök, hogy találkozhattam veled (és a táncpartinak is)! Álmodj nagyokat! Egy nap majd én nézek fel büszkén a te portrédra" - írta Michelle.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!