szerző:
hvg.hu

Vajna Tímea találkozott Arnold Schwarzenegger kutyájával, és szerelem volt első látásra.

Az Oscar-forgatagtól távol, egy kényelmesnek tűnő kanapén zajlott le Vajna Tímea és Arnold Schwarzenegger találkozója, és csak sejteni véljük, hogy Andy Vajna kormánybiztos is a helyszínen volt, hogy a Terminator-filmek egykori producereként nosztalgiázzon kicsit a világsztárral. Mármint Arnold Schwarzeneggerrel.

Minderről Vajna Tímea Instagramjáról értesülhettünk. A felvétel legfontosabb tanulsága viszont az, hogy Arnold Schwarzeneggernek cuki kutyája van, akibe azonnal bele lehet szeretni.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!