szerző:
hvg.hu

Elég nagy feltűnést keltett a belvárosi szemüvegboltban csütörtökön feltűnő filmsztár.

Antonio Banderassal mostanában könnyen összefuthatunk az utcán, hiszen itt forgatja a Géniusz című National Geographic-sorozatot. Mint írtuk, a szériában Pablo Picassót alakítja.

Legutóbb a Bazilikánánál tűnt fel a karácsonyi vásárban, most pedig egy szemüvegboltba sétált be csütörtök délután – amúgy valóban Picassóra hasonlító fizimiskával -, hogy átvegye a stúdió által neki rendelt különleges napszemüveget.

Az alábbi videó szerint tetszett neki a magyar designerek által megálmodott különleges szemüveg, amelynek szárába valódi, 16 mm-es filmrészletet applikáltak.

Cinematiq Eyewear (@cinematiqeyewear) által megosztott bejegyzés,

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!