szerző:
hvg.hu

A színész tart egy kis garázsvásárt.

Több mint kétszáz ereklyéjét bocsátja aukcióra Russell Crowe, miután öt évig húzódó válása igencsak megviselte pénzügyileg. Crowe azért igyekezett lazára venni a figurát: az árverés április 7-én lesz, ami a 15. házassági évfordulójuk dátuma lenne, és egyben a színész szülinapja is, az esemény neve pedig „A válás művészete” címet kapta.

A Sotheby’s árverésén egy halom filmes relikviára licitálhatnak az érdeklődők, eladó például a Gladiátorban viselt kosztümje, néhány életnagyságú műanyag ló, pár gitár és óra, egy, A remény bajnokában viselt herevédő, egy Crowe által tervezett motor, és számos festmény is.

A tárgyakat itt lehet végignézni.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!