szerző:
hvg.hu

Frissítik a tévécsatorna arculatát. Egyelőre nem tudni, hogy változik-e a műsorok arculata is.

A 24.hu szerint már futnak azok a rövid szpotok az ATV-n, melyek azt harangozzák be, hogy hamarosan megújul a csatorna: az új arculathoz új logó is jár, a régi vörös emblémát egy minimalista, fekete-fehérre cserélik.

Az új logó benne van a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának adatbázisában is, az ATV ábrás védjegyként február 2-án kezdte el azt levédetni.

A dtnews.hu nevű oldal úgy tudja: a megújulás március 15-én lesz, de ennek részleteiről nem szivárgott ki semmi. Így nem tudni, hogy csak az arculatot, illetve a logót cserélik le, vagy az egyes műsorok arculatát is.

A közéleti és szórakoztató műsorokat sugárzó ATV 1990 januárjában kezdte meg itthon sugárzást, akkor még Agro TV néven, ami később Magyar ATV-re, majd ATV-re változott.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!