szerző:
hvg.hu

A téves számra elküldött fotó, és az arra adott válasz felkerült a netre, és sokszázezren like-olták. És ez még nem minden.

Az amerikai Sydney nevű lány ruhát próbált, és két barátnőjétől kért tanácsot, hogy megvegye-e  az iskolai ünnepségre szánt estélyit. Ám az egyik számot tévesen ütötte be, ami egy hatgyerekes apukánál, Tany Toddnál landolt.

Ő természetesen nagyon meglepődött, végül a gyerekeivel együtt tanácskozták meg a dolgot, és visszaküldtek egy bátorító fotót – amin a gyerekek hatalmas like-ot mutatnak Sydneynek.

Tony egyik gyermeke nem volt otthon, ugyanis leukémiás, és kezelésen volt éppen. Miután a különös fotóváltást Sydney barátnője megosztotta a Twitteren, nem csak több mint 700 ezren like-olták a sztorit, hanem elkezdtek adományok gyűlni – egy évek óta létező, de nem túl aktív oldalon keresztül – a kisfiú felépülésére.

(via)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!