szerző:
hvg.hu

A téves számra elküldött fotó, és az arra adott válasz felkerült a netre, és sokszázezren like-olták. És ez még nem minden.

Az amerikai Sydney nevű lány ruhát próbált, és két barátnőjétől kért tanácsot, hogy megvegye-e  az iskolai ünnepségre szánt estélyit. Ám az egyik számot tévesen ütötte be, ami egy hatgyerekes apukánál, Tany Toddnál landolt.

Ő természetesen nagyon meglepődött, végül a gyerekeivel együtt tanácskozták meg a dolgot, és visszaküldtek egy bátorító fotót – amin a gyerekek hatalmas like-ot mutatnak Sydneynek.

Tony egyik gyermeke nem volt otthon, ugyanis leukémiás, és kezelésen volt éppen. Miután a különös fotóváltást Sydney barátnője megosztotta a Twitteren, nem csak több mint 700 ezren like-olták a sztorit, hanem elkezdtek adományok gyűlni – egy évek óta létező, de nem túl aktív oldalon keresztül – a kisfiú felépülésére.

(via)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!