szerző:
hvg.hu

A pszichológus szerint a kormány olyan oktatáspolitikát erőltet az országra, amely megöli a nemzetet.

Milliárdokat vettek ki a közoktatásból, és a jövő rabszolgáit nevelik az iskolákban, a szorgalmas, mindenre hajlandó embert – mondta Vekerdy Tamás a HírTV Egyenesen című műsorában. Hozzátette, az intézményeknél, a minisztériumban is tudják, hogy téboly, ami itt folyik, de nem szólnak, mert rettegnek a nagy vezértől.

"Nemezeti öngyilkosság folyik a közoktatásban" - jelentette ki.

A kormány nem nemzeti, mert ez elemi nemzeti érdek lenne, nem keresztény, és nem konzervatív. Ezek nagyszerű jelszavak, bár lenne egy nemzeti, keresztény, konzervatív kormány, nagyszerű lenne, lehet, hogy még én is rá szavaznék, mert boldog az a nemzet, amelynek van egy jó konzervatív, igazi konzervatív pártja, amely hihetetlenül tiszteli az individualitást és a magántulajdont – mondta a pszichológus.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!