szerző:
hvg.hu

Öt nappal az után, hogy megosztotta kétségbeesett gondolatait a 22 éves, óvónőnek készülő lány, Mészáros Luca erőt merített a támogató szavakból, és a Hír Tv-s szereplése után úgy döntött, hogy blogot indít, életének alakulásáról ezt követően innen értesülhetünk.

Pár nappal ezelőtt még arról adtunk hír, hogy Mészáros Luca gyomorba vágó posztját több tízezren osztották meg Facebookon, mert a 22 éves, lassan diplomát szerző lány a teljes anyagi kilátástalanságról írt őszintén. Többek között arról számolt be, hogy 22 évesen esélye sincs arról álmodni ma Magyarországon, hogy egyszer vehessen magának egy kis lakást, de jelen anyagi körülményei még egy kávéfőző megvásárlását sem teszik lehetővé.

Ezt követően Luca több együttérző üzenetet kapott, sőt még Kálmán Olgához is behívták a Hír Tv-be. Luca most a Facebookon köszöni meg a sok támogató szót és megosztást, azt írja, hogy az őt követő, lájkoló emberek ösztönzése kellett ahhoz, hogy végül kiálljon magáért, a véleményéért az Egyenesen című műsorban. A Hír Tv stábjától még ajándékot is kapott egy dobozban, de azt nem árulja el, hogy pontosan mi volt az ajándék. Azt viszont bejelenti, hogy ez a doboz arra inspirálta őt, hogy elindítsa első blogját, amit Luca féle címen itt talál. Ebből talán előbb-utóbb az is kiderül, hogy összejön-e a kávéfőzőre a pénz.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!