szerző:
hvg.hu

Egy wiesbadeni klinika gyermekorvosa megmutatta, hogy nem minden orvos fehér köpenyes, szigorú tekintetű, és ha kell, örömtáncot is lejt a gyógyulás érdekében.

A szülők vették fel a wiesbadeni Helios klinika gyermekorvosának örömtáncát, amivel egyik kis betegét szerette volna felvidítani. A mosolyogva pörgő-forgó doktor bácsi négyéves páciensét, Gerritet is bevonta a táncba, aki szegény szemmel láthatóan nem volt túl jó bőrben a gépek között, de az orvost tágra nyílt szemekkel nézte. A Spiegel Online szerint influenzás tünetekkel vitték be a gyermeket a kórházba, sürgősségi ellátást kapott.

Ahogy Gerrit állapota javulni kezdett, az orvos is teljesítette a neki tett ígéretét, és táncolt neki egyet. A produkcióról készített videó szélsebesen terjedt a neten, így Gerritnek a világ több pontjáról is jobbulást kívántak.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!