szerző:
hvg.hu

Egy wiesbadeni klinika gyermekorvosa megmutatta, hogy nem minden orvos fehér köpenyes, szigorú tekintetű, és ha kell, örömtáncot is lejt a gyógyulás érdekében.

A szülők vették fel a wiesbadeni Helios klinika gyermekorvosának örömtáncát, amivel egyik kis betegét szerette volna felvidítani. A mosolyogva pörgő-forgó doktor bácsi négyéves páciensét, Gerritet is bevonta a táncba, aki szegény szemmel láthatóan nem volt túl jó bőrben a gépek között, de az orvost tágra nyílt szemekkel nézte. A Spiegel Online szerint influenzás tünetekkel vitték be a gyermeket a kórházba, sürgősségi ellátást kapott.

Ahogy Gerrit állapota javulni kezdett, az orvos is teljesítette a neki tett ígéretét, és táncolt neki egyet. A produkcióról készített videó szélsebesen terjedt a neten, így Gerritnek a világ több pontjáról is jobbulást kívántak.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!