szerző:
hvg.hu

Egy hangfelvételt osztott meg az Instagramján Azealia Banks közvetlenül az után, hogy állítása szerint nemi erőszak áldozata lett.

Szombat éjszaka tette fel az Instagramjára a kétségbeesett hangfelvételt a rapper, hangja hallhatóan zaklatott volt, a sírással küszködött. A 26 éves nőt nem sokkal a felvétel közzététele előtt szexuálisan bántalmazták, állítása szerint be is drogozták. A hanganyagot később eltávolította az oldaláról, de az internet nem felejt: valaki – még a felvétel törlése előtt – feltöltötte azt YouTube-ra.

Ezen hallható, hogy Azealia Banks azt mondja, hogy bemocskoltnak és hülyének érzi magát most, és hogy részben az ő hibája is, ami történt. "Észre sem veszed, hogy éppen megerőszakolnak. A pasik úgy ki tudnak használni, hogy rávesznek arra, hogy beleegyezz, miközben igazából nem is adtad a beleegyezésed a dologhoz" – fogalmaz.

Banks másnap még megnyugtatta a követőit azzal, hogy nincs egyedül, a barátai vele vannak most. Arról is írt, hogy a drog hatása még mindig nem múlt el és rettenetesen érzi magát. Arról, hogy ki volt a támadója, és hogy az erőszak miatt a rendőrséghez fordult-e, nem tett említést.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!