szerző:
MTI

Ajándékként fogják adni azoknak, akik sokat tettek a magyarságért.

A Gyulai Pálinkafesztiválra készül el a Kárpát-medencei nemzeti összetartozás itala – közölték a szervezők kedden sajtótájékoztatón.

Az MTI beszámolója szerint Bora Imre főszervező azt mondta, vasárnap hagyományteremtő szándékkal elkészül a Kárpát-medencei nemzeti összetartozás itala.

Korábban több mint tíz magyarországi és határon túli kereskedelmi főzdét kerestek meg, hogy küldjenek a barackpálinkájukból, ezekből szakemberek készítik el a közös nedűt. A különleges pálinkát sorszámozott, félliteres palackokba töltik, és a Kárpát-medencei magyarságért sokat tevők kapják meg ajándékként. 

pálinkafesztiválon egyébként is a barackpálinka körül forognak majd az események, de lesznek koncertek is.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!