szerző:
hvg.hu

Pintér Tibort nem zavarja, ha az embereket csak a teste érdekli, sőt.

A vetkőző nőkhöz szokott médiafogyasztó szemének kicsit szokatlan lehet a Hot! magazin legfrissebb számának a címlapja, de pont emiatt a szokatlanság miatt foglalkoznunk kell vele. A Hot! magazin ugyanis meglépte azt, amire a magyar társadalom talán nem is áll még készen: meztelen férfitestet tett a címlapjára.

Ha tippelni kellett volna, hogy ki az a magyar férfi, aki felvállalja ezt az úttörő szerepet, akkor viszonylag magabiztosan mondtuk volna Pintér Tibort. Az már csak bónusz, hogy nemcsak a nemek közötti egyenjogúsághoz kerültünk hajszálnyival közelebb, hanem Pintér Tibor belső világához is, amelyet ilyen gondolatok töltenek ki:

Biztos lehetne rajtam picit szépíteni, az öregedés jelei elkezdődtek nálam is, de ezt fölülírja a kisugárzás, ami a tekintetemre kiül.

Talán ez némi kapaszkodót nyújt majd az öregedéssel viaskodó nőknek is.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!