szerző:
hvg.hu

Így ez lesz az ABC tévécsatorna leghosszabb főműsoridőben játszott drámája.

"A Grace klinika különleges helyet foglal el a szívemben, és a nézők milliói ugyanígy éreznek" – nyilatkozta Channing Dungey, az ABC Entertainment elnöke.

"A hűséges rajongóknak, akik a kezdetek óta velünk vannak, és a nézők új generációjának köszönhetően a show erősebb, mint valaha" – tette hozzá.

Tavaly szeptemberben a színészek és a stáb a 300. epizódot ünnepelte – emlékeztet a People. A legtöbben arra tippeltek, hogy a jelenlegi, 14. lesz az utolsó évadja a kórházas sorozatnak, mely május 17-én ér véget, azaz még négy részt láthatnak a rajongók.

Happy 300th Episode @greysabc!���� #GreysAnatomy

Debbie Allen (@therealdebbieallen) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!