szerző:
hvg.hu

Így ez lesz az ABC tévécsatorna leghosszabb főműsoridőben játszott drámája.

"A Grace klinika különleges helyet foglal el a szívemben, és a nézők milliói ugyanígy éreznek" – nyilatkozta Channing Dungey, az ABC Entertainment elnöke.

"A hűséges rajongóknak, akik a kezdetek óta velünk vannak, és a nézők új generációjának köszönhetően a show erősebb, mint valaha" – tette hozzá.

Tavaly szeptemberben a színészek és a stáb a 300. epizódot ünnepelte – emlékeztet a People. A legtöbben arra tippeltek, hogy a jelenlegi, 14. lesz az utolsó évadja a kórházas sorozatnak, mely május 17-én ér véget, azaz még négy részt láthatnak a rajongók.

Happy 300th Episode @greysabc!���� #GreysAnatomy

Debbie Allen (@therealdebbieallen) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!