szerző:
hvg.hu

Egy pécsi hotel tűzfalára egy kölyökkutya képe került a kétfarkúak Rózsa Sándor I. Kampánypénz Tékozló Alapjának jóvoltából.

Az alap, vagy ahogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt hivatkozik rá, RÓSÁNÉKATÉKA, a választási kampányra kapott pénz elköltésére kiírt pályázata volt. Olyan magánszemélyek, csoportok, szervezetek indulhattak rajta, akik minél több ember számára használható, vicces, hiánypótló, vagy a környéküket jobbá tevő projektek megvalósításához kerestek forrást.

Az egyik ilyen a fotorealisztikus graffitiket készítő TakerOne-é volt, aki egy border collie-kölyköt álmodott egy pécsi házfalra egy kétfarkú papírkutya társaságában.

A mű a napokban készült el, hivatalos átadása kedden délután lesz.

Arról, hogy mennyit és mire költöttek a kampányban, itt beszélt Kovács Gergely, az MKKP elnöke.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!