szerző:
hvg.hu

Soha kínosabb in flagrantit...

Kínos véget ért a buli a Ban Tulip Hotelben Dél-Pattayán, ahol egy orgia kellős közepén csapott le a rendőrség – ráadásul az egész akciót felvették videóra, és most már a YouTube-on is elérhető:

Az eset szombat este történt, a rendőrség 25 embert talált különböző pozíciókban, körülöttük szexjátékok, síkosítók, óvszerek. A 11 előállított férfi különböző nemzetiségű volt, a hotel tulajdonosa amerikai, kanadai, indiai, ausztrál, kínai, német és ukrán résztvevőket is beszervezett, akiktől fejenként körülbelül 40 eurónak megfelelő beugrót kért – írja a Vice.

Bár Thaiföldet sokan a szexturizmussal is asszociálják, az országban valójában illegális a prostitúció. Ennek megfelelően a hotel tulajdonosa körülbelül félmillió eurós büntetésre számíthat. A résztvevők adatait a rendőrség felvette, majd eleresztették őket. Ahogy a videót is a neten.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!