szerző:
hvg.hu

A Decca brit lemezkiadó streamelni fogja a király esküvőt, sőt: hanglemezen is kiadják majd a ceremónia elhangzó részét.

A windsori kastélyban május 19-én megtartandó esküvő zenei anyaga már órákkal a ceremónia után fel fog kerülni a Decca kiadó jóvoltából a netre, az NME.com értesülése szerint a streaming-szolgáltatók oldalára. A Decca eldöntötte, hogy Harry herceg és Meghan Markle nagy napjának hanganyagát később hanglemezen is kiadják.

A elhangzó részek között meg fogjuk találni a Szent György kápolnában éneklő Karen Gibson és a Kingdom Choir névre hallgató kórus előadását, és Anna Barry zenei producer szerint az esküvőn hallható szavak egy része is felkerül majd a lemezre, így talán hanglemezen az is megmarad az utókornak, ahogy a pár kimondja a boldogító igent.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!