szerző:
hvg.hu

A Decca brit lemezkiadó streamelni fogja a király esküvőt, sőt: hanglemezen is kiadják majd a ceremónia elhangzó részét.

A windsori kastélyban május 19-én megtartandó esküvő zenei anyaga már órákkal a ceremónia után fel fog kerülni a Decca kiadó jóvoltából a netre, az NME.com értesülése szerint a streaming-szolgáltatók oldalára. A Decca eldöntötte, hogy Harry herceg és Meghan Markle nagy napjának hanganyagát később hanglemezen is kiadják.

A elhangzó részek között meg fogjuk találni a Szent György kápolnában éneklő Karen Gibson és a Kingdom Choir névre hallgató kórus előadását, és Anna Barry zenei producer szerint az esküvőn hallható szavak egy része is felkerül majd a lemezre, így talán hanglemezen az is megmarad az utókornak, ahogy a pár kimondja a boldogító igent.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!