szerző:
hvg.hu

A rapper testvérének is nevezte az elnököt.

Lelkesen üzenget egymásnak a napokban Donald Trump és Kanye West, miután a rapper egy éves kihagyás után visszatért a Twitterre, és mindjárt az első, kőkonzervatív tweetjeivel felrobbantotta az internetet. Követői nem győzték kapkodni a fejüket, mikor például arról kezdett írni, hogy a tömeg nem befolyásolhatja abban, hogy ne szeresse Trumpot.

Aki a testvére.

És mindkettejüknek sárkányenergiája van.

A tweet Trumpot is felderítette, hálás posztban reagált, amit West meg is osztott:

West biztosított mindenkit, hogy azért Hillaryt is szereti, és olyan 50-50 százalékban ért egyet Trumppal – míg egy másik tweetben már Obama elnökségét kritizálta. Többek közt a Trump-kampány jelmondatával feliratozott, aláírt sapkájával is villogott:

A People magazin pedig közölt egy képet, hogy az utcán is büszkén viseli.

Persze kérdés, hogy a kiszámíthatatlanságáról hírhedt West meddig marad ilyen elkötelezett konzervatív – a botrány időzítése mindenesetre tökéletes, hiszen, ahogy azt a 444 kiemeli, a közeljövőben két albuma is megjelenik.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!