szerző:
hvg.hu

A rapper testvérének is nevezte az elnököt.

Lelkesen üzenget egymásnak a napokban Donald Trump és Kanye West, miután a rapper egy éves kihagyás után visszatért a Twitterre, és mindjárt az első, kőkonzervatív tweetjeivel felrobbantotta az internetet. Követői nem győzték kapkodni a fejüket, mikor például arról kezdett írni, hogy a tömeg nem befolyásolhatja abban, hogy ne szeresse Trumpot.

Aki a testvére.

És mindkettejüknek sárkányenergiája van.

A tweet Trumpot is felderítette, hálás posztban reagált, amit West meg is osztott:

West biztosított mindenkit, hogy azért Hillaryt is szereti, és olyan 50-50 százalékban ért egyet Trumppal – míg egy másik tweetben már Obama elnökségét kritizálta. Többek közt a Trump-kampány jelmondatával feliratozott, aláírt sapkájával is villogott:

A People magazin pedig közölt egy képet, hogy az utcán is büszkén viseli.

Persze kérdés, hogy a kiszámíthatatlanságáról hírhedt West meddig marad ilyen elkötelezett konzervatív – a botrány időzítése mindenesetre tökéletes, hiszen, ahogy azt a 444 kiemeli, a közeljövőben két albuma is megjelenik.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!