szerző:
hvg.hu/MTI

Hamarosan fényképezkedhet velük Londonban.

Harry herceg és menyasszonya május 19-én kel egybe, ennek örömére már egy nappal korábban lehetőség nyílik arra, hogy rajongóik fotózkodhassanak velük. Azaz viaszból készült másukkal a londoni Madame Tussauds panoptikumban, ahol szerdán leplezték le a hercegi pár szobrait.

Harry herceg számára egy régebbi, a 30. születésnapjára készült képmását hozták rendbe, míg Meghan Markle-nek ez az első viaszszobra – írja a Telegraph.

Meghan szobra azt a zöld PAROSH ruhát viseli, amit az eljegyzésükön is, illetve a gyémánt eljegyzési gyűrűje másolatát.

Ez a tavasz most az angol királyi családról szól, április 23-án megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, Louis Arthur Charles, május 19-én pedig Harry herceg és Meghan Markle fogad örök hűséget egymásnak a windsori kastélyban.

A képre kattintva galéria nyílik!
©

A Harry herceg és Meghan Markle esküvője körüli felhajtásról itt olvashatnak bővebben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!