szerző:
hvg.hu

Cannes híresen kíméletlen a nők lábával: a vörös szőnyegre a szabályok szerint csak magas sarkú cipőben léphetnek. A szabályokat olyan komolyan vették, hogy 2015-ben több nőt nem engedtek be a Carol című film vetítésére, mert lapos sarokban akartak bejutni a nézőtérre.

Ez persze nem akadályozza meg Kristen Stewartot, hogy szemberöhögje a konvenciókat. A színésznő és az idei zsűri tagja Spike Lee BlacKkKlansman című filmjének a vetítésére érkezett hétfő este, ahogy kell, gyönyörű magas sarkú Louboutinben, pózolt kicsit a fotósoknak, majd fogta magát, és levette a cipőt, hogy mezítláb vonuljon be az épületbe. Királynő.

©
©

Az idei Cannes-i Filmfesztiválon történtekről itt olvashat bővebben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!