szerző:
hvg.hu

Sophia Hadjipanteli modell büszke családi örökségére, a dús, összenőtt, kusza szemöldökére. Beszéljünk a szőrről.

A félig ciprusi, félig brit modell imádja vastag és összenőtt szemöldökét. Instagramján is bátran hangsúlyozza azt, mert egyszer a nagymamája azt mondta neki, hogy ő így gyönyörű. Nem mindenki értékeli azonban Sophia Hadjipanteli dús szőrzetét: amikor a modell kirakta az első összenőtt szemöldökös szelfijét a közösségi oldalára, sokan beszóltak neki, gusztustalannak találták az arcát keretező vonalat. "Soha életemben nem tapasztaltam még ilyet azelőtt" – fogalmazta meg döbbenetét a Vice-nak adott interjújában.

By @zacstonephoto for @discountuniverse

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Az összenőtt szemöldök Sophia számára nem egyszerűen a tömegből való kitűnést, az egyediséget jelenti, hanem a családja iránti tiszteletet is. Mint mondja, a nagymamájának, a nagynénjének, a nagybácsijainak, a testvérének is össze van nőve a szemöldöke, miért épp ő válassza ketté?

Bts with @discountuniverse

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

"Ez az, ami inspirált engem. A családom. A kultúrám. Amikor az emberek azt mondják, hogy undorító – hát mégis mi a gusztustalan az arcon lévő szőrzetben? Vagy a bárhol máshol lévő szőrben?"

WELL GUYS, IT LOOKS LIKE I AM GOING TO GRADUATE UNIVERSITY NEXT WEEK!!! (I think lol)

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

A modell azt mondja, kifejezetten szeretné, hogy ha az emberek felfigyelnének az adottságára, mert szerinte sokan úgy szocializálódtak, hogy az összenőtt szemöldököt furcsának találják, és ezt a rossz beidegződést épp ideje lenne felülírni.

Χριστός Ανέστη!!!!!!! ������������������������

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

(via indy100)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!