szerző:
hvg.hu

Az ember 75 évesen azt vesz fel, amit akar. Főleg, ha férfi.

Botrány: a Blikk szerint „fiatalossága és vagánysága miatt vált a rosszindulatú beszólások céltáblájává Ernyey Béla”. Ernyey Béla 75 éves. Erre az információra azért van szükség, hogy a Blikk leírhassa: sokan azt gondolják, hogy a színész nem a korának megfelelően öltözik. A kérdéses botrányos öltözet egy sárga mokaszinból és egy „polgárpukkasztóan rövid, szintén sárga nadrágból” állt. A felháborodás az ügyben olyan nagy volt, hogy Ernyey kénytelen volt a Facebookon reagálni, és jól odamondani.

Ezek a szocializmusban divat-szocializálódott divatguruk azt vetik a szememre, hogy ennyi évesen már igazán benőhetne a fejem lágya, és viselhetnék néha olyan ruhadarabokat is, amelyek nem térnek el ennyire a néhai Vörös Október Ruhagyár stílus-előírásaitól

– írta a mindig stílusérzékeny Ernyey, majd vadabbnál vadabb színekben pompázó mokaszinokról osztott meg egy albumra való képet.

És ezen a ponton megint szembesülünk azzal, hogy az életkor egy hatalmas társadalmi, kulturális és érzelmi csomag, amelyet cipelünk magunkkal, és kifejezetten dühösek vagyunk, ha valaki – mint például Ernyey Béla – arra vetemedik, hogy ezt a csomagot ledobja magáról.

A másik, ami Ernyey Béla odamondása után eszünkbe juthat az az, hogy a nők túlnyomó többsége soha nem fogja megtapasztalni, hogy 75 évesen túl fiatalosnak tartják, főként azért, mert a nőket a társadalom nagyjából 35 felett lejtőre teszi, 65 felett pedig lényegében láthatatlanok lesznek. Még akkor is, ha rikító sárga cipőt vesznek fel.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Vándor Éva Élet+Stílus

Itt az idő, hogy a "MILF"-et lecseréljük!

Elsőre talán bóknak hangzik, de az angol nyelvterületről a világot meghódító MILF mozaikszó körülbelül az utcai füttyögések szintjét üti meg. Itt volt az ideje, hogy felváltsa egy új fogalom, amelyben már a tiszteletnek is helye van. Ismerkedjenek meg a WHIP-pel.