szerző:
hvg.hu

Igényeseknek kínál egyedi ételt egy New York-i étterem, ráadásul a beszámolók szerint azok is megkóstolhatják, akik nem engedhetnek meg maguknak borsos éttermi számlát.

Igazi luxust kaphatnak tányérjaikra egy New York-i étterem vendégei: a 24 karátos csirkeszárnyat egy különleges pezsgővel öblíthetik le. Ha az olcsóbb menüket kérik, akkor az aranyba burkolt csirkét egész olcsón megúszhatják.

A CNN videója szerint a csirkeszárnyakat 12 órán át pácolják, majd a ház saját készítésű bundájával borítják, mielőtt forró olajban kisütik azokat. Speciális vaj-méz keverékben forgatják meg a fritőzből frissen kiszedett darabokat, majd jöhet az ehető aranypor, amely teljessé teszik az étel ragyogását.

Tíz darab 24 karátos csirkeszárny 45, 20 darab 90 dollárba kerül. Lehet 50 darabot is rendelni, ehhez már jár egy üveg Ace of Spades pezsgő, amelyet Jay-Z cége jegyez. Ez az extra menü már jóval drágább, ezer dollárt kell fizetni azért.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
-gy- Élet+Stílus

Kalauz a Michelin kalauzhoz

Hatalmas várakozás előzte meg a The Michelin Guide Main Citiez of Europe kiadvány budapesti bemutatóját. A két évvel ezelőtti Bocuse d'Or kontinentális döntő után most ismét Magyarország került a gasztro térkép fókuszába. S megkezdődött a találgatás, a reménykedés, a "jól értesültség vélelme " jegyében osztogatott fülesek 48 órája. Az eredményhirdetés után a Michelin- protokollban gyakorlatlanokban támadt pici zavar. Tisztába tesszük.