szerző:
hvg.hu

Volt nagy meglepetés.

Úgy tűnik, egyre leleményesebbek a mókusok az Egyesült Államokban, korábban egy kanadai férfi GoPróját csente el egy rágcsáló, most pedig egy michigani autóst ért meglepetés: amikor kinyitotta a motorháztetőt, kiderült, hogy egy (vagy több) mókus majdnem 20 kiló tobozt rejtett el a kocsijában – szúrta ki az Index.

A motorháztetőről készült fotót a férfi barátja, Gabe Awrey töltötte fel a Facebookra, mint írta, közel háromnegyed óráig takarították az autót.


Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!