szerző:
hvg.hu

A videón jól látszik, hogy tapodtat sem mozdulnak mellőle.

Fred, a tízéves labrador lett az „apukája” annak a kilenc kiskacsának, akiket az essexi Stansted repülőtér közelében található Mountfitchet Castle környékén találtak. A kiskacsák anyja eltűnt, nem lehet tudni, mi lett vele. Fred viszont azonnal bébiszittelni kezdett, a kiskacsák pedig azóta is követik mindenhová, mesélték a kastély dolgozói a BBC-nek. Még a várárokba is követték Fredet, hogy ússzanak egyet.

©

Mivel a kiskacsák még nem tudnak gondoskodni magukról, pár hétig mindenképpen a várban maradnak – aztán, ha elég nagyra nőttek, eldöntik, hogy mennek vagy maradnak. Fred addig is vigyáz rájuk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!