szerző:
hvg.hu

Egyik újabb fotója publikálásakor nem volt rest megmutatni, milyen márkákban feszít.

Bár már Budapesten van, nem sokkal korábban a francia Riviérát is megjárta Vajna Tímea, aki az Instagramon közzétett képek tanúsága alapján az egyik ottani hotel előtt pózolt a kamerának.

Vajnáné ráadásul gondosan ügyelt arra is, hogy ha valaki kedvet kapna egy hasonló öltözékhez, azonnal képbe kerüljön, mekkora összegért szerezheti be a ruhaneműt.

���� #spring #saintlaurent #hotelducap

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A 24.hu által is kiszúrt felvételen a kormánybiztosné egy Yves Saint Laurent márkájú nyári ruhácskát húzott magára, mely potom 1290 euróba, átszámítva 410 ezer forintba kerül. Táskája szintén nem az olcsóbb fajtából való, ugyanis Chanel, csizmája pedig Jimmy Choonál kapható. Utóbbi megint nyilván nem filléres költségű lábbeli.

Hát, így.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!