szerző:
hvg.hu

A favágók végül elpusztították az állat lakhelyéül szolgáló fát Borneó szigetén.

Az állatmentők levideózták, ahogy az orángután megpróbált ellenállni az otthonául szolgáló fát elpusztító favágóknak. A Telegraph tette közzé a megható videót az indonéziai Borneó szigetén otthonát védő állatról. A videó itt látható:

Az eset 2013-ban történt, de most döntöttek úgy a nemzetközi állatvédők (IAR), hogy megmutatják a nyilvánosságnak, micsoda kárt okoz az ember a veszélyeztetett majmok természetes élőhelyeinek pusztításával.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI Világ

Több mint 100 000 orangutánt öltek meg Borneón

Az elmúlt 16 év adatai megdöbbentették a kutatókat. A súlyosan veszélyeztetett állatok élőhelyveszteségének egyik jól ismert oka az élelmiszeripari termékek sokaságában előforduló pálmaolaj.