szerző:
hvg.hu

A magyar rendőrség rendre közzétesz oktatóvideókat, amivel egy-egy témára igyekeznek felhívni a figyelmet és közben óva inteni a lakosságot attól, hogy bűncselekmény áldozatai legyenek. Most is készült egy ilyen, de ez az összes többit kenterbe veri.

Egy minden korábbinál szórakoztató videó került fel a BRFK Információs Portál Facebook-oldalára, amely egyben a rendőrség új (kissé bizarr) kalabafigurájának/hősének bemutatkozója is egyben: Vakáció Kapitányról van szó, akit a gyerekekre leselkedő nyári veszélyek miatt alkottak meg kitalálói, és aki hasznos tanácsokkal igyekszik felhívni a figyelmünket arra, hogy ebben az időszakban legyünk még inkább körültekintők.

Mindjárt nyugodtabbak is lettünk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!