szerző:
hvg.hu

Kezdetben volt a CBA-üzlethálózat első, igencsak meghökkentő reklámhőse, Kasszás Erzsi (Balázs Andrea alakításában). Majd Erzsi ment, és jött Icuka (Bach Szilvia), aki a CBA-s varázs című izével próbálta népszerűsíteni a boltokat. E reklámnak most kijött a hosszabb változata, egy több mint háromperces dal, amiben feltűnik Ganxta Zolee is, aki úgy kezdi a szövegét, hogy "Csing, csing, Icuka, na álljunk meg egy szóra!" Erre Icuka: "Tisztelet Zolee, na gyere ki a hóra!"

Többet nem spoilerezünk, tessék megnézni az egész MŰVET.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!