szerző:
hvg.hu

Kitört a pánik.

Kitört a pánik egy kínai óvodában, miután egy anyuka délután a gyerekéért ment, de sehol nem találta – szúrta ki a hajmeresztő történetet a 444. Nemcsak a szülő, az óvónők is kiborultak. Négy órán keresztül keresték a gyereket, majd visszanézték és lementették a biztonsági kamerák felvételeit, hogy azonosítsák azt, aki elvihette.

A szülők a WeChat nevű alkalmazáson is riasztották egymást, ekkor jött rá egy anyuka, hogy tévedésből az ő apja hozta el más gyerekét, a saját unokáját pedig ott hagyta.

Az idős férfi nem nagyon ismerte az unokáját, mert csak nemrég költözött a városba, és elég rossz a hallása is. Hongyu neve nagyon hasonlított a férfi unokája, Hongrui nevéhez, ráadásul Kínában gyakran előfordul, hogy a kicsik az idősebbeket nagypapának szólítják.

A férfi suli után elvitte az "unokát" az orvosi rendelőbe, hogy beoltassa. Ekkor a kisfiú már rákérdezett, hogy miért szükséges az injekció, de a „papája” megmagyarázta, hogy nemrég influenzás volt – írja a South China Morning Post.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!