szerző:
hvg.hu

Ezért kellett Meghan Markle-nek Katalin mögött állnia.

Szombaton volt Erzsébet királynő hivatalos születésnapja, aminek keretében idén is megrendezték a Trooping the Colour parádét. Az új sussexi hercegné pedig látványosan a sógornője, Katalin hercegné és sógora, Vilmos herceg mögött állt. Az ok egyszerűen a “csípési sorrend” (azaz a hierarchia) – ahogy azt Joe Little, Majesty magazin szerkesztője a People-nek kifejtette.

“Ez nem valamilyen bántó gesztus volt, egyszerűen arról van szó, hogy Vilmos az idősebb, rangosabb fivér, ezért ő és a felesége kerülnek előre.” De Meghan még így is jó helyen volt, hiszen középen állt, még ha kicsit hátrébb is – nem jobb vagy bal oldalon a széleken.

Meghan hercegné persze nemcsak ezzel tűnt ki szombaton, az alattvalók egy tekintélyes része ugyanis szó szerint nekiesett, amiért az előírásokra fittyet hányva olyan ruhát vett fel, ami kicsit szabadon hagyta a vállait. A kritizálók szerint Meghan soha nem fog felérni Katalin eleganciájához, és az egészet csak azért csinálja, hogy felhívja magára a figyelmet. Másoknak persze nagyon bejött a hercegné outfitje:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Balla István Élet+Stílus

Rövidebb nyári szünet? Nem is lenne teljesen hülyeség

Sok szülőnek probléma, mit csináljon a két és fél hónap alatt a gyerekkel, és az is tény, hogy a nyári szünetben tovább nő a szakadék a szerencsésebb és kevésbé szerencsés családokba született gyerekek teljesítménye között. A megoldás viszont nem a kötelező tanévhosszabbításban van. Úgy tudjuk, uniós pénzekből készülnek a programok a tervezett kéthetes táborokhoz, csak a szakmaiság hiányzik belőlük.