szerző:
hvg.hu

Sűrű napjai voltak az amerikai elnöknek, de még így is jutott ideje arra, hogy visszaszóljon a Twitteren Robert de Nirónak, aki a Tony-díj átadóján üzent neki nemes egyszerűséggel annyit, hogy „Fuck Trump”. Trump azt sem felejtette el, hogy a színész korábban arról beszélt, hogy szívesen behúzna egyet az elnöknek.

Trump ezek után a Twitteren kezdett el értekezni arról, hogy Robert de Nirónak nagyon alacsony az IQ-ja, amit azzal magyarázott, hogy a filmjeiben túl sok ütést kapott igazi bokszolóktól. Ezek után rátért arra, hogy milyen jó állapotban van a gazdaság, hogy csúcson van a foglalkoztatás.

Robert de Niro régóta hangos kritikusa az elnöknek. A 2016-os elnökválasztási kampányban „idiótának” és „nemzeti katasztrófának” nevezte Trumpot.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!